(FOTO) OTAC TOMISLAVA TOMAŠEVIĆA PODRŽAVA ŠKORU! Tko je Smiljan Tomašević? ‘Sa sinom ne dijelim svjetonazor’! Danas ih uhvatile i kamere

13.03.2021. 20:26:00

SIN I OTAC U SUPROTNIM TABORIMA

Miroslav Škoro danas je u Zaprešiću predstavio kandidatkinju Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Zaprešića, Barbaru Knežević i kandidata za župana Zagrebačke županije Domagoja Lovrića, a na predstavljanju je odmah iza Škore bio ni manje ni više, otac Tomislava Tomaševića, kandidata ljevice za gradonačelnika Zagreba.

Smiljan Tomašević surađuje s Domovinskim pokretom

Otac Škorinog protukandidata u utrci za Zagreb je Smiljan Tomašević, ujedno je i jedan od dva vijećnika stranke Projekt Domovina u Gradskom vijeću grada Zaprešića. Drugi član gradskog vijeća te stranke bila je upravo Škorina kandidatkinja Barbara Knežević.

Smiljan Tomašević, otac Tomislava Tomaševića, bivši je član HSP-a dr. Ante Starčević te aktivni član Projekt domovine, stranke koja je nastala kao politički projekt udruge “U ime obitelji”.

Tomašević stariji ratni je veteran

Tomašević je, naime, hrvatski ratni veteran i dragovoljac je Domovinskog rata, te već godinama organizira sat povijesti “Istina o Domovinskom ratu” u zaprešićkim osnovnim školama. Član je i vodstva Udruge dragovoljaca u Zaprešiću.

Sa sinom ne dijeli politički svjetonazor

U intervjuu za Jutarnji list Tomašević stariji rekao je kako podržava sinov politički angažman. Kako je rekao “dijelimo političke ideale vezano za borbu protiv korupcije, protiv privatizacije javnog sektora te za reformu pravosuđa” jedino se, kaže, ne slažu oko svjetonazorskih tema.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo:Dnevno.hr/Screenshot

Izvorni autor: N.K./Dnevno.hr

Autor: