Grbin raspustio zagrebački SDP

28.01.2021. 20:30:00

Činjenica je da još ima velik broj članova koji gledaju u smjeru Milana Bandića kad razmišljaju o odlukama koje će donijeti, kaže Grbin te dodao kako pojedinici ne razmišljaju o problemima zajednice

Peđa Grbin je objavio da je raspuštena zagrebačka organizacija te stranke.

- Moja dužnost je ne gledati kako se stranka u Zagrebu koprca i želim izbjeći katastrofu na izborima - proučio je Grbin.

Dodao je kako je javna tajna kako zagrebačka organizacija ne fukncionira. 

- Činjenica je da još ima velik broj članova koji gledaju u smjeru Milana Bandića kad razmišljaju o odlukama koje će donijeti - rekao je te dodao kako pojedinici ne razmišljaju o problemima zajednice i zbog toga su predložili raspuštanje dijela zagrebačke organizacije.   

Raspuštena je i organizacija u Vukovaru.

 

Kandidata za Zagreb još nemaju. Prvo ga treba predložiti i zatim prihvatiti, a odluku će donijeti u razgovoru s velikim brojem članova, rekao je Grbin te dodao kako ne bježi od odgovornosti.

Naime, ranije danas, prije održavanja sjednice Predsjedništva SDP-a grada Zagreba i sjednice Predsjedništva SDP-a, predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras objavio je da odustaje od moguće kandidature za gradonačelnika Zagreba, nakon što se u medijima počelo špekulirati da vodstvo SDP-a ne želi da on bude kandidat.

"Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam predsjedniku SDP-a da odustajem od te ambicije", napisao je Maras na svom facebook profilu.

Nesuglasice oko SDP-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika pojavile su se nakon što je došla informacija da vrh SDP-a želi da kandidat bude Joško Klisović, a ne Maras, koji je ambiciju na to mjesto iskazao kao predsjednik zagrebačke organizacije.

"Nisam ništa ukrao, nisam nikog pitao kaj bi štel biti, nego sam se zadnje 23 godine svaki dan borio za bolju Hrvatsku i SDP. I nisam se štedio niti sekunde. Hvala vam na svemu", napisao je Maras na facebooku.

Izvor: 24sata-hr/Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Izvorni autor: Merita Arslani, Antonija Tušek

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.