GVARDIOL JE DOBIO PONUDU ŽIVOTA! Hrvat je presretan što se javio baš taj klub, ‘kuha’ se veliki transfer

17.03.2023. 11:21:00

O OVOME SE PRIČA

Iako je možda i nedavno “ponižen” od strane Manchester Cityja, Joško Gvardiol ne prestaje biti tema velikih transfera, piše Dnevno.hr.

Tako se u priču uključio i poznati njemački tabloid Bild. Isti izvor tvrdi da je hrvatski stoper Joško Gvardiol dobio ponudu od madridskog Reala zbog koje je “jako sretan i uzbuđen”.

Najtalentiraniji stoper svijeta već neko vrijeme je na radaru brojnih klubova, a prvi u redu stoje Chelsea, Manchester City i kraljevski klub. Chelsea je navodno nudio oko 90 milijuna eura za vatrenog, ali je uprava Leipziga odbila ponudu.

Gvardiol ide kod Modrića

Bild je dodao kako je Gvardiol bio jako sretan kad su se iz Reala javili njegovim menadžerima i potvrdili interes za transfer, što znači da bi ga mogli očekivati na ljeto kao suigrača Luke Modrića.

Čini se da je izvjesno kako će Gvardiol uskoro postati najskuplji stoper u povijesti nogometa jer će odšteta iznositi 100 ili više milijuna eura i tako će prestići Harrya Maguire kojeg je Manchester United platio 87 milijuna eura.

Neki mediji od ranije navode da je City ljetos nudio 110 milijuna eura i bonuse, a odšteta sada može biti samo veća. Ipak, na kraju će Gvardiol odlučiti u kojem će klubu nastaviti karijeru u dogovoru sa svojim agentom.

Bild navodno ima informaciju da bi to trebao biti baš španjolski i europski prvak Real Madrid.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Joško Gvardiol / Guliver image

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/P.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.