HASANBEGOVIĆ SPUSTIO PUPOVCU: “Mi ne raspravljamo treba li Pupovac u Knin, nego treba li potpredsjednik vlade na obiljažavanje državnog blagdana”

28.07.2020. 18:02:00

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Zlatko Hasanbegović, u Saboru je za N1 komentirao pitanje koje se postavlja u zadnje vrijeme u javnom prostoru, a to je trebaju li zastupnici SDSS-a ići u Knin na proslavu Oluje.

“Pupovac kao građanin i zastupnik SDSS-a ni ove ni bilo koje druge godine ne mora ići u Knin. Živimo u slobodnoj zemlji, to uopće nije meritum rasprave. Mi raspravljamo o tome treba li bilo koji potpredsjednik Hrvatske vlade otići na službeno obilježavanje državnoga blagdana. Odgovaranje na to pitanje je potpuno izlišno“, rekao je Hasanbegović.

Upitan trebaju li predstavnici Vlade ići i u Grubore, Hasanbegović je rekao da su Grubori jedno od mjesta stradanja.

“Nemojmo brkati kruške i jabuke. Kad obilježavamo najveći hrvatski državni blagan, koji je jedini pravi temelj ove države, ne može se raspravljati o bilo čemu drugom. Osobno i kao ministar i kao čovjek i prije ulaska u politički život s jednakim pijetetom sam se odnosio prema svim žrtava na bilo kojoj strani u tragičnom hrvatskom 20. stoljeću”, rekao je Hasanbegović.

Izvor: Priznajem.hr/Foto:screenshot

Autor: