Horvat o Bozanićevoj prozivci: Vapaj s oltara ‘požurite se’ je vapaj s kojim ja svaku večer liježem i budim se

25.12.2021. 17:17:00

Ministar graditeljstva Darko Horvat osvrnuo se na komentar nadbiskupa Bozanića s božićne mise u Čučerju da se ubrza proces obnove u Zagrebu i na Baniji

Nakon što je zagrebački nadbiskup pozvao odgovorne da požure s obnovom nakon potresa, oglasio se i ministar, rekavši da je sve na struci.

“Vapaj s oltara ‘požurite se’ je vapaj s kojim ja kao ministar svaku večer liježem i budim se svako jutro, javlja N1.

Pred projektantima je vrlo zahtjevan posao i tako dugo dok struka ne kaže što i kako, dakle dok ne vele svoju zadnju riječ, ona prava, kako neki vole reći ‘masovna obnova’, neće ni početi”, rekao je Horvat novinarima.

Bozanić je na misi podsjetio na nužnost što hitnije obnove te je apelirao na odgovorne na državnoj i gradskoj razini da požure.

“Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, potrebni su zajedništvo i brzina. Požurimo svi zajedno da ne bi bilo sutra kasno”, kazao je.

  •  

Josip Bozanić

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić/PIXSELL

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: V. P. P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.