Hrvatski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti javno i oštro prozvao Milorada Pupovca, SDSS i Ministra Tomu Medveda…

14.08.2020. 19:45:00

 

Dragovooljac domovinskog rata Goran Macura, kako za sebe voli reći da je on Hrvat pravoslavne vjeroispovijesti koji je branio svoju domovinu Hrvatsku od srbočetničkog i JNA agresora, gostovao je u 83 emisiji POGLED S ČUKE , koju je osmislio hrvatski branitelj i pukovnik u miru, Željko Petko.  Goran Macura koji je ogorčen na mnoge stvari koje se događaju, naročito u zadnje vrijeme, vezano za hrvatsku politiku i odnos prema hrvatskim braniteljima i raznim manipulacijama, progovorio je vrlo otvoreno o svemu.  Oštro i bez fige u džepu, javno je prozvao Milorada Pupovca, SDSS, Tomu Medveda i mnoge druge…

Istaknuo je da je u obrani njegove domovine Hrvatske sudjelovalo preko 10 000 (deset tisuća) Hrvatskih branitelja, pravoslavne vjeroispovijesti te je ogorčeno upitao Milorada Pupovca i ostale, zašto nikad o njima SDSS ne govori. Oni su kao i ja branili svoj dom od velikosrpske i JNA agresije i četnika, rekao je Macura. Zašto se to prešućuje u redovima SDSS-a?  Zašto o tom Pupovac uporno šuti?

Ministru Medvedu je poručio da mu je SDSS pucao u pokojnog brata.

Na upit voditelja; postoji li u SDSS-u nekakav ured za hrvatske pravoslavce koji su branili svoju domovinu Hrvatsku od srpske najezde, Macura je samo odmahnuo rukom.

Imam svakakvih poziva , pa i prijetnji, šalju mi svašta, jer sam ja za srbe u Srbiji izdajnik. Što ja imam sa Srbijom , upitao se Macura. Moja je domovina Hrvatska, uvijek bila i ostala.Ako me imaju nešto upitati neka dođu. Ja sam spreman, kaže.

Također je ogorčen na neke hrvatske institucije o kojima je na oštar način govorio u ovoj emisiji, pri tom ne štedeći nikoga…

 Poslušajte impresivan ratni put Gorana Macure, ogorčenog Hrvata pravoslavne vjeroispovijesti koji je kao dragovoljac stao u obranu svoje Hrvatske, kao i još preko 10 000 hrvatskih branitelja pravoslavaca, koje Milorad Pupovac nikada nije spomenuo.

VIDEO-Pogledajte ovaj jako zanimljiv intervju u POGLEDU S ČUKE

Hrvatski branitelj i dragovoljac domovinskog rata-pripadnik 113 brigade Goran Macura na šibenskom mostu odaslao transparentima svoju poruku…

Izvor: braniteljski-portal.com/Foto:Goran Macura

Izvorni autor: T. H.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.