HSP DOM SVIH PRAVAŠA u Zagrebu

26.01.2021. 17:58:00

Dana 25.siječnja 2021.g. donedavni dopredsjednik HČSP-a na državnoj razini g. Ivan Iličić koji je ujedno i vijećnik u MO Sveta Klara zajedno sa svojim suradnicima vratio se u Hrvatsku stranku prava te se time projekt HSP DOM SVIH PRAVAŠA vrlo uspješno privodi svom kraju.

Predsjednik Hrvatske stranke prava g. Nikica Augustinović imenovao je g. Iličića povjerenikom HSP-a za podružnicu Novi Zagreb – zapad te mu je zadaća u Statutarnom roku ispuniti sve  preduvjete i formirati Podružnicu, a poznavajući g.Iličića i njegov rad niti malo ne sumnjamo da će to biti i mnogo ranije od roka predviđenog Statutom HSP-a.

Nakon časnog izlaska iz Hrvatske čiste stranke prava u kojoj je stekao veliko političko i životno iskustvo Ivan Iličić se zajedno sa svojim najbližim suradnicima (g. Pocrnja i ing. Smiljanić)  vratio u svoju matičnu stranku u kojoj žele nastaviti svoje političko djelovanje.

Cilj mu je već na predstojećim lokalnim izborima u mjesecu svibnju ostvariti što kvalitetniji rezultat i da upravo članovi Hrvatske stranke prava dođu u poziciju provođenja dosljedne, časne i poštene pravaške politike.

Posebno se zahvalio Predsjedniku HSP-a g. Nikici Augustinoviću na ukazanom povjerenju te vjeruje da će isto opravdati svojim radom

Gospodinu Iličiću želimo uspješan i plodonosan rad unutar Hrvatske stranke prava, a ujedno se pridružujemo pozivu g. Iličića upućenog svim dobronamjernim pojedincima pravaškog svjetonazora da se uključe u rad Hrvatske stranke prava na dobrobit svih stanovnika Grada Zagreba, ali i cijele naše domovine!

Hrvatska stranka prava

Izvorni autor: HSP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.