I Branimir Zmijanović napustio HDZ: Ne želi otkriti pridružuje li se Škorinom Domovinskom pokretu

27.05.2020. 12:56:00

Šibenski gradski vijećnik, odvjetnik Branimir Zmijanović istupio je iz HDZ-a dva dana nakon što je isto napravila njegova supruga Ljiljana Zmijanović.

- Ističem da su razlozi mojeg istupanja iz stranke osjećaj nemogućnosti identificirati se sa politikama vodstva, poglavito lokalnog,  permanentnog izostanka bilo kakvog, pa i najmanjeg  napora da se određene latentno konfliktne situacije riješe, dopuštajući da tako eskaliraju u ne nadvladive prepreke u pokušaju međusobnog razumijevanja – naveo je Zmijanović kao razloge napuštanja stranke. 

Kako ističe, smatra da s vodstvom Hrvatske demokratske zajednice ne može naći više ništa zajedničko, no da veliku većinu 'običnog' članstva smatra istinskim domoljubima. 

Budući da je Večernji danas objavio da se njegova supruga priključuje Domovinskom pokretu Miroslava Škore, šibenskog gradskog vijećnika pitali smo hoće li i on istim putem no on nam na to pitanje nije htio odgovoriti. 

Izvor: Šibenik.in/Foto:Arhiva/ ŠibenikIN

Izvorni autor: N. Medić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.