I Hrvoje Tomasović u UTRCI ZA HDZ: “Da Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti”

10.02.2020. 12:37:00

Doktor Hrvoje Tomasović najavio je kandidaturu za jedno o četiri potpredsjednička mjesta u HDZ-u istaknuvši da nije predstavnik nijedne unutarstranačke struje.

“Nisam vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali podupirem svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive”, stoji u priopćenju Tomasovića u kojemu je od članova HDZ-a zatražio potporu prilikom kandidature na mjesto potpredsjednika te stranke.

Istaknuo je da se kao kirurg godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da “Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti”.

Dodao je da se godinama zalaže za poštenje u politici u kojoj bi, kako smatra, nacionalni interesi trebali uvijek biti daleko ispred osobnih.

“Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem”, ustvrdio je.

Tomasović navodi i da je na političkoj sceni Hrvatske potrebna promjena, a jedini ispravni put političkog djelovanja po načelima prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Tomasović se u HDZ se učlanio nedavno, 2019. godine. Na lokalnim izborima 2013. godine bio je kandidat za gradonačelnika Splita.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.