I Udruga hrvatskih branitelja RH pomaže stradalnicima potresa

31.12.2020. 15:18:00

Cijela Hrvatska diše kao jedan! Odmah nakon razornog potresa u središnjoj Hrvatskoj u utorak se u prikupljanje i organizaciju pomoći uključila i Udruga hrvatskih branitelja RH (UHB RH). Ljudi su se preko društvenih mreža spontano javljali i organizirali u hodu. Nakon uvida u stanje na terenu, nabavljeni su neophodni artikli, najpotrebniji lokalnom stanovništvu, što je i dopremljeno stradalnicima, među kojima ima i hrvatskih branitelja.

Članovi Udruge hrvatskih branitelja RH sudjelovali su i u akciji skupljanja pomoći u Društvenom domu „Mladen Markač“ u Đurđevcu, u kojoj je jučer i danas skupljena velika količina raznih potrepština, te je u nekoliko kombi vozila poslana na potresom zahvaćeno područje.

Dražen Šemovčan – Šeki, predsjednik UHB RH i jedan od inicijatora ove hvalevrijedne akcije zahvalio se svim građanima koji su se odazvali i donirali.

Udruga nastavlja s ciljanom pomoći stradalnicima potresa.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.