Imoćani dočekali Grabar-Kitarović, nazočila i misi u crkvi Svetog Franje Asiškog

08.12.2019. 16:02:00

Kandidatkinja za predsjednicu Republike u novom mandatu Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu svoje predizborne promidžbe u nedjelju je posjetila Imotski, gdje se družila  s građanima, a zatim je sudjelovala na misi u crkvi  Sv. Franje Asiškog.

Grabar- Kitarović je na glavnom trgu u Imotskom razgovarala s Imoćanima, a mnogi su joj prilazili i fotografirali se s njom.  Prilazeći Grabar Kitarović i pozdravljajući se s njom  Imoćani su joj govorili da je ona  “naša predsjednica.” U jednom trenutku više građana je uzviknulo “Imotski za Kolindu”.

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj  crkvi sv. Franje Asiškog.

“Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila  Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na  svoj život i rad”, rekao je župnik  Kutleša.
Dodao je kako su Imoćani ponosni što je Grabar-Kitarović danas u Imotskom.

“Bilo je predsjednika koji nikada nisu ni provirili u Imotski,  a ona nas češće posjeti”, kazao je župnik  Kutleša.

U pratnji  Grabar-Kitarović u Imotskom, među ostalim, bili su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i politički tajnik  HDZ-a Ante Sanader.

Kako je službeno najavljeno,  Grabar-Kitarović će u poslijepodnevnim satima posjetiti Makarsku, Omiš i Sinj i družiti se s građanima u tim gradovima, a u Splitu održati predizborni skup u dvorani Gripe. 

(Hina)

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.