Ivanka Busljeta · LIJEPA NAŠA SAMO NA PAPIRU POSTOJI A U ČIJIM RUKAMA SE ZAPRAVO NALAZI ???

14.03.2023. 09:18:00

Moj hrvatski narod ne samo da je zaboravan već je i vid izgubio pa u mraku baulja ne želeći se izlječiti kako ni sebi, ni društvu a ni obitelji na teretu ne bi bio !!!
Mi smo čudna sorta naroda koji gaženja i ponižavanja svih vrsta podnosi i to od onih koji ni minimum našeg poštovanja nisu zaslužili !!!
Gdje god se okrenemo sinkopa vlada a to je zabrinjavajuća dijagnoza koja svoj danak uzima !!!
Jedni od drugih smo se
udaljili, jedni s drugima ne razgovaramo a političke stranke (čast izuzecima) isključivo se po iskaznicama razlikuju a isti cilj i značaj imaju !!!
Svima je cilj vladati, naivnom narodu brda i doline obečavati a svi oni zaboravljaju da jedina stranka svima nama pa tako i njima morala bi isključivo
HRVATSKA BITI !!!
S toga, svi mi, morali bi se zapitati u čijim rukama se
naša zemlja nalazi ???
Na to pitanje nije teško odgovoriti jer svi mi odgovor na to pitanje znamo samo, najveći problem je u nama što uporno bitne činjenice zanemarujemo u nadi, kako će neko drugi i naš dio posla odraditi !!!
A ne dragi moji, svoj posao i svoje obaveze sami moramo rješavati pa i na izbore redovno izlaziti kako bi ovo jadno i nakaradno stanje u zemlji promijenili !!!
I morali bi znati da život nema cijenu, reprizu ni zamjenu ali ima glad, patnju, raseljavanje i neimaštinu a što je još gore i žalosnije, mi smo svojom šutnjom i statikom sami sebi sve gore navedeno izabrali
JER SMO VRIJEDNOSTI
ČOVJEKA ZANEMARILI

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.