Ivanka Bušljeta: TROVANJE HRVATSKOG PROSTORA !!!

26.03.2021. 18:47:00

Ovo što mi u svojoj zemlji već godinama od vladajućih doživljavamo doslovno je trovanje hrvatskog prostora u kojem sve manje čistog zraka za pristojan život imamo !!!
Naši vodeći sve u interesu raznih interesnih grupacija rade kako u zemlji tako i šire samo, kako bi kao poslušnici raznih psihopata i bolesnika na svojim funkcijama ostali jer, lova svoje radi ali i svoj danak uzima !!!
Ljudi su pokvarena roba pa tako i naši političari koji nam svakodnevno živote zagorčavaju od vrijeđanja i ponižavanja naroda kojeg bi trebali zastupati do zabrana slobode govora i kretanja a što nam je svima Ustavom HR zagarantirano !!!
Prisilno su nam brnjice na "njuške" stavili, zelene putovnice uvode kao za stoku koju na stočnom sajmu ne možeš prodati ako ta živina svoju "putovnicu" nema da je cijepljena i sve ostalo što uz to ide !!!
Djecu nam uništavaju kradući im druženja i zdravo odrastanje a nas starije u rizične skupine guraju kako bi nas vrag što prije odnio !!!
Našoj mladosti izlaske su zabranili, sve i svašta su nam ograničili pa čak i zrak koji udišemo i sve to za veliku lovu rade i za tapšanje po ramenu jer domaću zadaću uspješno izvršavaju !!!
U ovoj zemlji više niko od drugih bolesti ne boluje niti od drugih bolesti umiru samo od korone jer su im tako svijetski psihopati naredili i obdukcije zabranili !!!
A naši vrli ministri ne samo da pred svojim šefom pužu već su toliko nisko pali da se u rijeke ponornice pretvaraju uz onu staru, sad me vidiš sad me ne vidiš a sve zavisi kad se trebaju pojaviti odnosno izroniti i naučene rečenice napamet izgovarati !!!
Međutim, taj politički "mulj" mozak im je pomutio pa ni te naučene rečenice nisu u stanju kako treba ponoviti već pljuckaju, zamuckuju i od muke se preznojavaju !!!
Zemlja nam je zadojenim četništvom okupirana, u našoj zemlji psiholiškim ratom se služe a vrli Plenki pravi se nevinašce kao da ništa nezna kao i to, kako nam ova nakaradna hrvatsko srpska koalicija zemlju na svim razinama razara !!!
Gdje god se okrenemo ništa dobro ne vidimo osim istih faca koje čak prstom u novinare upire govoreći im; kako svoju zadaću po pitanju cijepljenja moraju odraditi !!!
Što znači, što više u narodu STRAH zavlada više će ih se sa tim sumljivim i neprovjerenim cijepivom cijepiti bez obzira na moguće nus pojave a za koje nitko odgovornost na sebe ne preuzima pa čak ni sami proizvođači tog cijepiva i time su sve o kvaliteti tog cijepiva rekli !!!
Dalje, zemlja nam se po Slavoniji u bescjenje srpskim tajkunima prodaje a njihova zadaća je; što više srba na ta područja naseliti kako bi sliku Hrvatske promijrnili !!!
Međutim, ne mogu reći kako "naši" političari sve to naivno i nepromišljeno rade dapaće !!!
Sve su to dugoročni planovi Srbije koja u dogovoru sa našim izdajnicima sve u djelo sprovodi !!!
Naša zemlja ozbiljno je UGROŽENA pa tako i hrvatski narod koji se ciljano i smišljeno u manjinski pretvara što zbog prirodne selekcije umiranjem a što sa drastičnim padom novorođenih !!!
A da ne govorim o iseljavanju mladih obitelji sa djecom a koji se nikada više na svoje ognjište neće vratiti !!!
U ovoj zemlji ni tvornica ni proizvodnje više nema a jedina "tvornica" koja je ostala i koja dobro i uspješno radi je politička "tvornica" izdaja i laži !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.