IZNENAĐENJE NA RUJEVICI! Matej Mitrović vratio se u Rijeku

01.07.2022. 18:02:00

Bivši hrvatski reprezentativac uspio je dogovoriti sporazumn i raskid ugovora s Bruggeom
 
  

Matej Mitrović je u jednom trenutku bio i na meti Dinama, ali put ga je u konačnici ipak odveo na Rujevicu. Mitrović je dogovorio sporazumni raskid ugovora s Bruggeom te se tako kao slobodan igrač nakon pet godina vratio u Rijeku.

Matej Mitrović je od 2013. do 2017. bio član Rijeke, da bi potom potpisao za turskog velikana Bešiktaš, a samo godinu dana kasnije otišao je prema Belgiji.

Bivši hrvatski reprezentativac uspio je dogovoriti sporazumn i raskid ugovora s Bruggeom iako mu ugovorna obveza nije istekla. Imao je Mitrović i dosta problema s ozljedama, one su, zapravo, najviše krive što u trofejnom klubu nije odigrao više od 50 utakmica u četiri godine, od 2018. kad je stigao iz Bešiktaša za ukupno četiri milijuna eura.

Kada je Dinamo u pitanju i interes s Maksimira, o Mitroviću se govorilo prošlog ljeta i zime. Lani mu je klub i produljio ugovor do 2024., međutim, godinu dana kasnije Mitrović odlazi kao slobodan igrač. I kao takav je, naravno, bio je zanimljiv i Modrima, ali stoper se ipak odlučio za Rijeku.

Izvor: sportske.hr/Foto: Screenshot

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.