Josip Deur: "Zar niti jedan hrvatski domoljub u saboru nema hrabrosti napucati nogom u tur Beljaka i Stazića"

13.01.2020. 21:33:00

AKO SE IKADA ODLUČIM UĆI U POLITIKU UĆI ĆU ISKLJUČIVO ZBOG OVAKVIH STVARI I TO RADI SVAKE NEVINE HRVATSKE ŽRTVE UBIJENE OD STRANE TKZ. ANTIFAŠISTIČKIH OSLOBODITELJA I UDBAŠA, A KOJU NI DAN DANAS U SLOBODNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ NEMA TKO BRANITI!

Moram priznati da me izjave i objave ove dvojice tkz. “Hrvatskih političara” čitaj moralnih nakaza Kreše Beljaka i Nenada Stazića uopće ne iznenađuju!

Ono što mene iznenađuje su tobože desni nacionalno osviješteni političari te se sa punim pravom pitam;
dali je moguće da ste svi do i jednog beskičmenjaci, ljudi bez stava, hrabrosti i morala da nebudem vulgaran pa napišem zastupnici bez (muda) što evidentno govori vaše dijelovanje i vaša dosadašnja djela?!

Pa da ni jedan od vas tkz. domoljuba “saborskih zastupnika” nemože skupit hrabrosti te dotične spodobe koje OTVORENO I JAVNO zagovaraju smrt Hrvatskom narodu i Državi ne napucate nogom u tur te iste te spodobe izbacite iz Hrvatskog državnog sabora?!

Eeee moji tkz. “Hrvatski zastupnici vrli domoljubi” vi bi vodili ovu državu i ovaj narod a nemate hrabrosti poučit i pokazat ovoj dvojici mrzitelja Hrvatske i Hrvata tko je bio Josip Gržanić kao i kako se postupa sa ovakvim spodobama???

Samo mi se usudite reći da je ovo govor mržnje i poticaj na nasilje?!

Ne nije gospodo, ovo je obrana i ovako se brani svoj narod i svoja Država

Josip Deur

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor: