Josip Klemm doživio prometnu nesreću! U bolnici je!

16.01.2020. 08:50:00

Josip Klemm je u Klinici za traumatologijun zbog nesreće koja se  dogodila proteklog tjedna na području Samobora, Klemm je u nesreći natučen, ali mora ostati na bolničkom liječenju i sud mu je odobrio odgodu odlaska u zatvor.

Na zagrebačkom Županijskom sudu potvrđeno nam je da je odvjetnica koja zastupa Klemmovu zaštitarsku tvrtku dostavila zahtjev za odgodu izdržavanja kazne jer je njezin klijent doživio prometnu nesreću, zbog čega je hospitaliziran, piše Jutarnji list. 

Klemmu je u srpnju prošle godine Vrhovni sud potvrdio bezuvjetnu zatvorsku kaznu zbog izvlačenja tri milijuna kuna iz svoje zaštitarske tvrtke u razdoblju od 2005. do 2007. godine.

Prema prvostupanjskoj presudi, Klemm je uz pomoć Radovana Štetića, bivšeg optuženika iz tzv. zločinačke organizacije, izvukao novac iz vlastite tvrtke.

Nakon uhićenja Klemm je prvo izjavio da se ne smatra krivim, ali se poslije branio da je postupak protiv njega inicirao SDP iz političkih razloga zato što je bio jedan od predvodnika prosvjeda u Savskoj te da nije oštetio ni svoju tvrtku, ni državu.

Pošto je primio poziv za izdržavanje kazne na koju bi se trebao javiti u Remetinec, gdje prvo mora proći kroz dijagnostički centar, Klemm može tražiti odgodu izvršenja zatvorske kazne na što po zakonu ima pravo. Kako doznajemo iz krugova bliskih Josipu Klemmu, on će to svoje zakonsko pravo i koristiti.

Presuda je u međuvremenu, osim što je postala pravomoćna, postala i izvršna i on je primio rješenje o upućivanju na izvršenje zatvorske kazne.

Izvor: Maxportal/Foto:pxll

Izvorni autor: R.I.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.