KOVAČEVIĆ: Na današnji dan smo skinuli ljagu sa svetog i pravednog Domovinskog rata

16.11.2019. 15:57:00

Pero Kovačević, bivši saborski zastupnik i Hrvatski suverenist, na svojem je Facebook profilu komentirao oslobođenje Gotovine i Mrakača i  što je ta presuda značila za Hrvatsku.

Odgovore možete naći u Kovačevićevoj objavi, koju vam prenosimo u cijelosti:

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač,na današnji dan prije sedam godina, dobili su i posljednju bitku i skinuli ljagu sa svetog i pravednog Domovinskog rata, ljagu sa Oluje, ljagu sa hrvatskih branitelja,ljagu sa sebe,ljagu sa Hrvatske.
Bio je to veliki dan za prošlost i budućnost Hrvatske.
Gotovina i Markač skinuli su hipoteku sa Hrvatske da smo genocidni i ustašoidni,hipoteku koju sa nam pokušali nametnuti englezi,srbi ,savo štrbac, carla i drugi koji se nisu mogli pomiriti sa činjenicom stvaranja Hrvatske.
Ponosan sam na činjenicu da sam opet bio dio pobjedničke vojske i tima obrane koji je branio i obranio generale i Hrvatsku na sudu u Den Haagu.

Izvor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.