Luka Modrić ovim je izjavama nakon pobjede u El Clasicu protiv Barcelone zaludio navijače Real Madrida: Pravi sam sretnik...

17.10.2022. 11:28:00

U nedjelju je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao svoj 27. El Clasico u karijeri. Na terenu je bio do 78. minute, navijači na Santiago Bernabeu prilikom izlaska nagradili su ga gromoglasnim ovacijama, a on im se nakon velike 3:1 pobjede posebno zahvalio
.

Real Madrid je na Santiago Bernabeu u El Clasicu pobijedio Barcelonu 3:1. Golove za 'kraljeve' zabili su Benzema, Valverde i Rodrygo, a poraz Barce ublažio je Ferran Torres

No, sav je šou u Madridu 'pobrao' kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Trener Carlo Ancelotti iz igre ga je izvadio u 78. minuti, a dok je napuštao travnjak s tribina Santiago Bernabeua stizale su gromoglasne ovacije.

Bio je Modrić jedan od najboljih u redovima 'kraljeva', jasno je to svima, a posebno navijačima koji ga obožavaju.

'Sretni smo zbog pobjede, jako smo zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmicu', kazao je Luka Modrić nakon utakmice te dodao:

'Znali smo da će biti trenutaka u utakmici u kojima ćemo se morati mučiti jer su oni odlični s loptom o nogama. Tu smo se morali čvrsto braniti, a prema naprijed smo bili odlični. Da, bila je to sjajna utakmica.'

  •  

Real - Barcelona, 16.10.2022.

Foto: Rodrigo Jimenez

A onda se okrenuo navijačima.

'Želimo i zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi koju su danas napravili', pohvalio ih je Modrić te otkrio kako je doživio ovacije prilikom izlaska iz igre:

'Ovacije meni? Takva ljubav navijača je najbolja stvar koja se može dogoditi igraču. Pravi sam sretnik.'

Pohvalio je Modrić i svoje suigrače.

'Toni Kroos je odigrao sjajnu utakmicu, bio je čudesan i savršen. Što reći o njemu? Znam za što je sposoban. Rekao sam mu da je drugi gol njegov. Ono dodavanje Viniju je bilo spektakularno', kazao je Modrić te za kraj posebno istaknuo Karima Benzemu za kojeg se očekuje da će danas dobiti Zlatnu loptu:

'Svi znamo što će se dogoditi i što želimo. Karim to zaslužuje', zaključio je Luka Modrić.

Standings provided by Sofascore

Izvor: tportal.hr/Foto: EPA

Izvorni autor: Ivan Žurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.