Luka Modrić poslao poruku suigračima iz reprezentacije!

07.07.2021. 18:00:00

U Realu se nadaju da je hrvatski kapetan odigrao svoje, no vatrena ‘desetka‘ još ima što za reći


Kapetan Vatrenih Luka Modrić odlučio je nakon ispadanja s Eura u osmini finala predah potražiti na hrvatskoj obali. Stanovnici Šibenika mogli su ga vidjeti u šetnji rivom sa suprugom Vanjom i djecom, a pojedini su se sretnici s Lukom uspjeli i fotografirati.

Mediji se ovih dana zabavljaju prognozama u vezi Modrićeve budućnosti u reprezentaciji. Španjolska je Marca, recimo, objavila da se u Real Madridu nadaju kako je vatrena 'desetka' odigrala svoje "pod zastavom" te da će se ubuduće posvetiti isključivo igranju za Kraljevski klub.

Modrić je, podsjetimo, produljio ugovor s Realom do ljeta 2022., a SP u Kataru na rasporedu je pola godine kasnije.

Luka je usred sveopće medijske pompe usmjerene na njegovu budućnost odlučio na svome Facebook profilu podijeliti nekoliko misli o Vatrenima:

"Bez obzira koji je kranji rezultat, važno je imati pravu ekipu s kojom ćeš se uvijek boriti do kraja, s kojom ćeš dati sve od sebe da zbog vas cijela zemlja bude ponosna. Uz pravu ekipu, sve je moguće i shvatiš da #ZajednoJeBolje ❤️ #IznadSvihHrvatska #croatiannationalteam #proud."

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: Sportske novosti / Foto: STUART FRANKLIN Afp

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.