Milanović još jednom spustio Plenkoviću na Facebooku: Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo

09.05.2021. 11:35:00

Nakon što su razmijenili argumente oko teme zabrane rada nedjeljom izjavama za medije iz Đakova, odnosno Porta, predsjednik Milanović i premijer Plenković zaključili su još jedan dan verbalnih sukoba. Točnije, zaključio ga je predsjednik na svom Facebooku

Podsjetimo, Milanović je prvo u Đakovu prokomentirao da je Plenkovićeva inicijativa za zabranu rada nedjeljom 'jeftina predizborna finta', da bi mu Plenković iz Porta odgovorio kako je u kampanji za SDP te kako divljački vrijeđa medije.

Predsjednik je osjetio potrebu još jednom odgovoriti Plenkoviću, te je na Facebooku napisao:

'Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe.

Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam.

Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore. Citiram Plenkovića: “Što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa".

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo', zaključio je Milanović.

  •  
     

Izvor: tportal.hr/Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Izvorni autor: B.S.

Autor: