MINISTARSTVO BRANITELJA PRLJAVU IGRU IGRA !!!

01.08.2021. 09:55:00

Ministarstvo branitelja u dogovoru s Vladom za obilježavanje OLUJE ne mogu reći proslave jer to već godinama nije velikodušno se hvali kako su 12000 tisuća majica tiskali i kako će ih u Kninu braniteljima u znak "zajedništva" podijeliti !!!
Međutim, iza te njihove "velikodušnosti" drugi razlog se krije a kojeg oni na ovaj bezobrazan i pokvaren način žele provući a ZNA SE i zašto !!!
Za vrijeme rata svi smo iste odore nosili međutim, na svojim rukavima imali smo naziv i obilježja svoje postrojbe kojoj smo pripadali i na svoje odore bili smo PONOSNI pa tako i naši HOS-ovci !!!
Upravo zbog HOS-ovih ratnih obilježja Ministarstvo branitelja te majice "zajedništva" našim novcima je tiskalo i platilo kako bi nas dotični po svojoj želji i zamisli kao sijamske blizance na taj SVEČANI DAN obukli što su niski udarci ispod pojasa braniteljskoj populaciji !!!
Sve braniteljske Udruge u Knin će PONOSNO sa majicama svojih ratnih postrojbi doči pa tako i HOS-ovci ali, kako, kad se njima njihova ratna obilježja brane i to u zemlji koju su branili !!!
Ova nakaradna Vlada najgora do sada samo u nazivu hrvatski predznak ima i sve poduzima kako slučajno "osjećaje" svojih partnera ne bi povrijedila !!!
Međutim, ta ista nakaradna Vlada ne razmišlja kako pritom hrvatske branitelje vrijeđa i kako nitko od njih NEMA PRAVO značaj i postojanje jedne ratne postrojbe negirati a još manje toj istoj postrojbi njena ratna obilježja braniti !!!
Nadam se i želim vjerovati kako će svi čestiti branitelji njihove majice PONIŽENJA odbiti i da neće dozvoliti da HOS-ovci sami na vjetrometini vladinog bezobrazluka ostanu !!!
Jer, naši hosovci nisu sami ni ratovali već su svi zajedno položaje od četničkih proboja čuvali i svi oni istom cilju su težili a to je VELIČANSTVENA POBJEDA koju su ZAJEDNO i OSTVARILI !!!
S toga, dragi moji branitelji pokažite svoje ZAJEDNIŠTVO koje vas je 90-tih krasilo a SVOJOM VOJNIČKOM ČAŠĆU to zajedništvo i sada u Kninu pokažite kao i to, gdje je ovoj nakaradnoj Vladi i njenim poslušnicima mjesto !!!
BOG I HRVATI
ZA DOM SPREMNI
DOMOVINI VJERNI

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: