Ministrica Vučković najavila da ćemo imati dovoljno hrane, Vlada obnavlja strateške robne zalihe

10.03.2022. 09:24:00

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice donijela Odluku o obnavljanju strateških robnih zaliha pšenice, kukuruza i ječma

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković u srijedu je izjavila kako će Vlada učiniti sve što je potrebno da bi doprinijela prehrambenoj sigurnosti hrvatskih građana.

Ujedno je istaknula da će Hrvatska imati dovoljno hrane, unatoč poremećenim međunarodnih robnim tokovima zbog rata u Ukrajini.

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice donijela Odluku o obnavljanju strateških robnih zaliha pšenice, kukuruza i ječma.

Ta je točka označena stupnjem tajnosti “vrlo tajno” i pojedinosti ne mogu biti objavljene, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Izvor: klikaj.hr/Foto: Luka Krušec/Lumedia

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.