Mladen Pavković: Šešelj opet „kaka“!

24.07.2022. 09:02:00

Bivši  lider srpskih radikala i haški osuđenik Vojislav Šešelj na jednoj beogradskoj televiziji ponovno je lupetao, kako samo on zna.

Uz ostalo je rekao da „Svakom Srbinu koji ide u Hrvatsku treba baciti auto u more“ te da je svaki takav – „izdajica!“

I njegov ratni drug iz Gline, iz 1995., predsjednik Republike Srbije, također je neki dan slično izjavio, kao da on „nikada ne će ići na Jadransko more, dok je – hrvatsko“, a potom je dijelio „savjete“ da Srbi zaobilaze hrvatsku obalu.

Za ovog ratnog zločinca i srpsku barabu  Jadransko more je – „srpsko more“.

Ova politička bitanga još uvijek sanja i tzv. Republiku Srpsku Krajinu i nada se da će je „osloboditi“ oni koji su sada srpska djeca!

Činjenica je da Šešelj i dalje uživa podršku Aleksandra Vučića, ali kako i zašto u svezi ovih i ovakvih provokacija uvijek muče razni pupovci, goldsteini, teršeličke, pusići, mesići, jakovine, klasići, puhovski, markovine, josipovići i brojni drugi koji očito u Hrvatskoj i dalje „igraju“ za Srbiju!

Svi ti i njima slični i te kako su glasni kad treba osuditi Hrvate, čak i za riječi u nekim pjesmama, a ne usude se reći ni riječi kad su razni šešelji u pitanju, jer cijelo vrijeme sjede na dvije stolice.

Šešelj je ne jednom izjavljivao da će unatoč svega doći, odnosno posjetiti Hrvatsku, ali vjerojatno kad to samo istinski i pomisli – napuni gaće!

Je li tako ili nije, majku ti tvoju?

Mladen Pavković,

 predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)

Izvorni autor: Mladen Pavković/UHBDR91/Foto: snimka zaslona/YT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.