‘MODRIĆ JE U OVAKVIM VEČERIMA NEDODIRLJIV’! Bez Luke ne ide, svima je poslao jasnu poruku

12.02.2023. 09:22:00

Nastavlja se velika serija trofeja koje Luka Modrić slavi u dresu Real Madrida, unatrag 10 i pol godina. Od dolaska u veliki madridski klub u ljeto 2012., kapetan Vatrenih postao je jedan od Realovih sinonima za pobjede, a novu potvrdu značaja za momčad imao je sa 74 minuta na terenu u finalu klupskog Svjetskog prvenstva protiv saudijskog Al-Hilala u Rabatu, glavnom gradu Maroka.

Real je nadigrao Saudijce s 5:3, kako smo pisali, a nakon te pobjede, dolaze riječi pohvale koje opisuju značaj 37-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog kapetana.

Ovog puta nije bilo dvojbi. Modrić i dalje jako puno vrijedi Realu, u prvim reakcijama pale su u drugi plan drugačije riječi kojima se u španjolskim medijima dovodio u pitanje Lukin značaj za momčad koju vodi Carlo Ancelotti.

‘Puno iskri njegove ogromne klase’

Kako piše Marca, najpoznatiji španjolski sportski list, Ancelotti je sa svojih prvih 11 svima poslao jasnu poruku. Ne ide bez Modrića, ali ni bez iskusnog Nijemca Tonija Kroosa, njih dvojica su nedodirljivi u velikim večerima poput one u kojoj je Real tražio trofej na klupskom SP-u.

Novo slavlje se dogodilo, madridski klupski velikan sada ima pet titula na ovom natjecanju, a time je nastavljena velika serija koja traje otkako je u Realovim redovima i Luka Modrić.

Real Madrid in the last nine years:

▶ Five Champions League Trophies
▶ Five Club World Cup Trophies

Unstoppable! ⚪ pic.twitter.com/V6KhZIenzx

— Troll Football (@UKTrollFootball) February 12, 2023




“Nije se puno isticao, ali bilo je puno iskri njegove ogromne klase”, opisuje Marca Modrićevo izdanje na terenu u finalu klupskog SP-a, u dolasku do 22. trofeja otkako je Realov igrač.

Ne bude li nagle promjene plana, očekuje se da će Modrić u dresu Madriđana biti s velikom ulogom i uskoro u novim velikim utakmicama, onima u Ligi prvaka, u borbi s Liverpoolom u osmini finala.

Bit će to susret momčadi koje su lani igrali u finalu, Real je tada slavio s 1:0 na Stade de Franceu u predgrađu Pariza, a Modrić je došao do petog trofeja u Ligi prvaka u velikoj karijeri.

Prva utakmica ogleda Reala i Liverpoola na rasporedu je 21. veljače na Anfieldu, uzvrat će biti odigran 15. ožujka na Santiago Bernabeuu, trebale bi to biti nove velike poslastice…

Izvor: dnevno.hr/Foto:Guliver Image

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.