NAGRADNA IGRA: KAKO DO KNJIGE POBUNA. OKUPACIJA. PORAZ autorice Janje Sekula?

17.03.2023. 17:30:00

Danas smo objavili intervju s mladom povjesničarkom Janjom Sekula vezano za objavu knjige "Pobuna. Okupacija. Poraz. Zapadna Slavonija 1990. - 1991.".

Kako je interes za nabavom knjige veliki, dali smo si malo truda i evo, tu je.

Također, od nakladnika ALFA d.d. Zagreb, Nova Ves 23a, 10000 Zagreb, Tel: 01 4698 501, E-adresa: info@alfa.hr, uz obavijest: Knjiga će od sljedećeg tjedna biti dostupna u knjižarama Hoću knjigu, Školske knjige, Znanja, V.B.Z.-a i drugima, a naravno i u našem web-shopu. Ponuđena je i knjižnicama i nadamo se da će je uskoro naručiti kako bi bila raspoloživa za posuđivanje.

Također je planirano još nekoliko predstavljanja na kojima će knjige biti dostupne po prigodnoj cijeni.

Portal dnevnih novosti u posjedu je dvije knjige i želi nagraditi vjerne čitatelje našeg Portala. Za svaku knjigu postaviti ćemo  pitanje, a odgovori se daju pod komentarima naše Faceboock stranice Portal Dnevnih Novosti - Glavna Stranica. Tko brži, knjiga je Vaša.

Povjesničarka Janja Sekula ima braću i sestre, pitanje: koliko ih ukupno ima i koliko od njih su povjesničari?

Igre kreće objavom na Faceboock stranici, a tko odgovori točno i najbrže vlasnik je prve knjige koju darujemo.

Sutra ćemo ponoviti igru za drugu knjigu.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: alfa

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.