NAVIJAČI GENERATORI SUKOBA NA NACIONALNOJ OSNOVI! Poznati BBB odgovorio Pupovčevom SNV-u

14.04.2021. 14:05:00

Godišnji izvještaj SNV-a u kojem se bave govorom mržnje i netrepeljivosti prema Srbima u Hrvatskoj, a kojega je nedavno predstavio saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac u društvu autora izvještaja Tihomira Ponoša i profesora Aleksandra Maršavelskog izazvao je polemiku na domaćoj društveno-političkoj sceni.

Tako se na teze koje su javno iznesene referirao poznati Mostovac i Bad Blue Boys Marko Sladoljev.

Podsjetio je kako je riječ o udruzi koja se financira iz državnog proračuna, a koja pak naglasak uz ostalo stavlja i na hrvatske navijače kao generatore sukoba na nacionalnoj osnovi.

”Samo da podsjetim nakon potresa u Zagrebu i Petrinji, Glini i Sisku navijači nisu pitali čija je kuća srušena! Mali palčići iz Petrove bolnice nisu imali nacionalnost kao preduvjet pomoći! Bitan je bio čovjek i njegova nevolja!

Neka se Milorad zapita kako bi navijači Zvezde ili Partizana reagirali da su srušene kuće Hrvata u Subotici! Zato sam ponosan što sam Hrvat, a generatori sukoba u odijelima i kravatama mogu nam obrisati cipele”, poručio je Sladoljev.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: Iva Međugorac/Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.