NAVIJAČI SE NALJUTILI NAKON PROZIVANJA: ‘Neophodno je imati vlastitu vrijednost, a ne biti Trut’

02.01.2021. 15:24:00

REAGIRALI NA OŠTRE RIJEČI

Malo je reći da su navijači Hajduka, članovi Torcide ili obični policajci bili šokirani izjavama Damira Truta, načelnika Civilne zaštite.

Bili su doslovce zapanjeni!

Lavina se očito zakotrljala:

‘To što su se navijači organizirali, to je želja nekome pomoći i to je OK, ali u tom trenutku to nije bilo dobro. Trebali su pričekati par sati ili dana. I što su napravili? Zakrčili su nam sve i nisu službe mogle prolaziti. Onda smo imali sada nekoliko dana ljude koji su tu glavinjali, pili i tukli se po terenu. Morali smo se baviti njima umjesto stradalima. Ja ih sve poštujem, i ja sam bio navijač, imaju srce i snagu, ali kad ih je ovdje 2000, pa malo budu divlji, to nam stvara probleme. Možda za koji dan da dođu organizirani, a ne odjednom 1600’, objasnio je Trut.

Udruga Naš Hajduk objavila je reakciju na izjave Damira Truta koji je rekao da su navijači zakrčili ceste, glavinjali, pili i tukli se po terenu u područjima pogođenima potresom.

Napisali su, zaista kratko, priopćenjem:

‘Da bi se dobrovoljno i slobodno priznala i uvažila tuđa vrijednost, neophodno je imati vlastitu vrijednost.

A ne biti Trut’.

U razgovoru s nekoliko torcidaša na terenu uz psovke najčešće smo čuli razmišljanja ‘kako Trutu ne treba davati pažnje, jer je riječ o osobi koja to i ne zaslužuje!’

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Izvorni autor: Andrija Kačić Karlin/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.