Ne krećite na more ako baš ne trebate! Kod Lučkog je kolona 5 km, na Maclju se čeka sat i pol!

03.06.2021. 11:16:00

Iako su vremenski uvjeti idealni za vožnju, postoji mogućnost povremenih zastoja i vožnje u koloni zbog radova i privremene regulacije na pojedinim autocestama, državnim, županijskim i lokalnim cestama

Zbog blagdana Tijelova i produženog vikenda, HAK upozorava na nešto veću gužvu na graničnim je prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku te sa Bosnom i Hercegovinom na izlazu.

Na graničnom prijelazu Macelj na ulazu Slovenije u Hrvatsku čeka se sat i pol, dok se na svim se graničnim prijelazima čeka pola sata, javlja HAK.

Ako se spremate na put, možda biste ga mogli odgoditi na koji sat. Jer gužve su sve veće.

Čitatelji nam javljaju da se stvara velika kolona od Jankomira prema Lučkom. HAK piše da je kolona dugačka pet kilometara. Od Buzina prema Lučkom je šest kilometara. 

Putujete u Hrvatsku? Ovo su mjere zbog covida - više o tome ovdje!

Na autocesti A4 između tunela Hrastovec i čvora Novi Marof uočena je srna te HAK poziva vozače za dodatan oprez.

Iako su vremenski uvjeti idealni za vožnju, postoji mogućnost povremenih zastoja i vožnje u koloni zbog radova i privremene regulacije na pojedinim autocestama, državnim, županijskim i lokalnim cestama. 

HAK upozorava vozače na strpljenje i da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Izvor: 24sata/ Foto:HAK

Izvorni autor: Antonela Šaponja/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.