NIJE DOČEKAO DA SAZNA ISTINU O SVOJOJ KĆERI: Preminuo Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert

30.12.2022. 15:07:00

užna vijest stiže iz obitelji Kovačević. U šibenskoj bolnici je u četvrtak navečer u 64. godini preminuo Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, piše Slobodna Dalmacija.

Kako se ističe, prije nekoliko tjedana doznao je da ima rak pluća, a bolest je, nažalost, rapidno napredovala. Tužnu vijest potvrdila je i njegova supruga Godana Kovačević, prenosi 7dnevno.

“Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo”, kratko je odgovorila kroz suze.

Posljednji ispraćaj Ive Kovačevića bit će sljedećeg tjedna na zagrebačkom krematoriju.

Podsjetimo, prije samo dva mjeseca mirno je prosvjedovao ispred policijske postaje na Krugama u Zagrebu. Tada je rekao da se ne planira micati sve dok ne dobije barem dio odgovara o nestanku Marijane.

“Najvažnije mi je doznati pravu istinu, makar mi kćer bila mrtva, da znam što se dogodilo i da joj mogu odnijeti cvijeće na grob. Ja samo želim znat di je moje dite? Šta se s njom dogodilo”, rekao je tada.

Inače, Marijana Seidert je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine kada se udaljila iz stana u Lastovskoj ulici na Savici u kojem je živjela sa suprugom i sinom.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: 7dnevno

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.