Otac bebu udario metalnom šipkom, tukao i suprugu. Privela ga policija

19.12.2021. 08:50:00

Muško novorođenče, staro 19 dana, koje je u subotu poslijepodne zajedno s majkom zaprimljeno u Županijsku bolnicu Čakovec s povredom glave dobrog je stanja i nalazi se na općem pedijatrijskom odjelu, potvrdio je Hini dežurni pedijatar dr. Dejan Balažin.

Pojasnio je kako dijete ima povredu na glavi i lijevoj natkoljenici ali je, ističe, na sreću dobro.

“Dijete se nalazi na odjelu zajedno s majkom i ostat će nekoliko dana. Ne očekujem da će biti komplikacija”, kazao je Balažin dodajući da majka, mlađa ženska osoba, također nema teže ozljede i da je dobrog stanja.

Inače, i majka i beba, iz mjesta Piškorovec, zaprimljene su u ŽB Čakovec u poslijepodnevnim satima i žrtve su, neslužbeno se doznaje, obiteljskog nasilja.

Prema pisanju medija, navodno je muškarac koji je kasnije priveden u policiju, suprugu tukao po glavi i rukama, a dijete je ozlijedio metalnom šipkom.

Više informacija ovo tom tragičnom događaju  iz PU međimurske očekuje se tijekom sutrašnjeg dana.

Izvor: n1/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.