Otkriveno zašto je sin generala Koradea pucao prema kafiću u kojem je bilo više ljudi; Sve je počelo verbalnim sukobom...

25.11.2019. 14:50:00

Još uvijek traje kriminalističko istraživanje nad Marijem Koradeom (30) koji je u nedjelju u 16.15 sati pucao prema kafiću u sklopu trgovačkog centra Millenium u sesvetskoj Ulici Ljudevita Posavskog.

No zasad se tek zna da se tijekom nedjeljnog popodneva posvađao, a potom i fizički sukobio s 38-godišnjim vlasnikom lokala te 65-godišnjakom. Neprimjerene riječi i tučnjava na trenutak su prekinuti kad se Korade nakratko udaljio iz kafića van, da bi se nedugo potom vratio do lokala te prema objektu ispalio nekoliko hitaca, javlja Jutarnji list.

- U trenutku dok je 30-godišnjak ispalio nekoliko hitaca u smjeru objekta, u lokalu se nalazilo šest osoba starih između 26 i 65 godina - rekli su iz PU zagrebačke.

Iako se Korade nakon pucnjave automobilom udaljio u nepoznatom pravcu, vrlo brzo je lociran na području Dubrave.

- Policajci su ga zaustavili te priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - rekli su još iz policije.

Jesu li pronašli oružje iz kojeg je pucao i je li bio pod utjecajem alkohola, još nije poznato.

Izvor: SD/Foto:Boris Kovačev / HANZA MEDIA

Izvorni autor: Hajdi Karakaš Jakubin/JL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.