Ovo su mogući sastavi Hrvatske i Argentine

13.12.2022. 15:05:00

Hrvatska nogometna reprezentacija igra s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva od 20 sati u Kataru.

Za razliku od prethodnih utakmica, izbornik Zlatko Dalić gotovo sigurno neće raditi nikakve izmjene za utakmicu s Brazilom.

Jedini problem ostaje na desnom boku, gdje bi i dalje prednost trebao imati Mario Pašalić ispred Nikole Vlašića. Očekuje se da će Andrei Kramarić biti u početnih 11 kao što je bio protiv Brazila. Svi igrači su spremni i raduju se polufinalu bez ozljeda.

Vjerojatni sastav:

Hrvatska: Livaković-Juranović, Lovren, Guardiol, Sosa Kovačić, Brozović, Modrić-Pašalić, Kramarić, Perišić

- Nećemo se prilagođavati, igrat ćemo svoju igru. Dosta smo se potrošili, ali u polufinalu smo. Uopće ne razgovaramo o tome, imamo snage, imamo energije, to nije upitno. Znamo da ćemo dati sve od sebe, imamo dobru situaciju u momčadi, nemamo velikih problema, svi su zdravi i spremni , rekao je izbornik Zlatko Dalić na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Argentina

Očekuje se da će se poredak Argentine promijeniti u odnosu na četvrtfinale, Marcos Acuna i Gonzalo Montiel van terena zbog  kartona, a Nicolas Tagliafico i Nahuel Molina trebali bi igrati od prve minute. Tagliafico je ušao umjesto Acuna protiv Nizozemca, dok je Molina ušao i zabio od prve minute prije nego što ga je zamijenio Montiel.

Pretpostavlja se da je Angel Di Maria, koji je ušao s klupe u drugom produžetku četvrtfinala, trebao krenuti od prve minute, piše HRT.

Vjerojatni sastav:

Argentina: Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico - De Paul, Fernandez, Mac Allister - Messi, Alvarez, Di Maria

- Svi Argentinci žele pobjedu, borimo se za naše ljude, za naše obitelji. Sretni smo zbog naših navijača i znamo što se od nas očekuje. Što se tiče Hrvatske, oni imaju svoj način igre, niti se stalno brane niti stalno napadaju. Izbornik Argentine Lionel Scaloni rekao je da imaju sjajnu momčad s velikom nogometnom tradicijom.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto:Google/screenshot

Izvorni autor: PDN/narod.hr/HRT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.