Pavliček o Linićevom komentaru za Direktno: Svim dušebrižnicima od lijeva na desno poručujemo da ćemo zaustaviti nasilno uvođenje eura

31.08.2021. 10:16:00

Bivši ministar financija Slavko Linić u ponedjeljak je za portal Direktno komentirao inicijativu Hrvatskih suverenista o pokretanju referenduma o uvođenju eura, rekavši kako "sumnja da će to igrati veliku ulogu s tako velikim desničarskim programom". Sada mu je odgovorio saborski zastupnik Marijan Pavliček

"~ Prekjučer Sanader, jučer Grmoja, danas Linić… ~

Kako inicijativu Hrvatskih Suverenista 'Zaštitimo hrvatsku kunu' podržava sve veći broj naših sugrađana, tako se gotovo svaki dan javljaju pojedinci od vladajućeg HDZ-a pa sve do oporbenog SDP-a, koji se protive istoj.

To nas ne iznenađuje, jer se i jedni i drugi u biti gotovo i ne razlikuju više u ničem, napose u provođenju globalističke politike; kao što je u ovom slučaju ulazak RH u eurozonu.

Nažalost postoje i pojedinci u tzv. demokršćanskoj oporbi koji smatraju da će referendum biti neuspješan jer ga gle čuda ne vode oni, već Hrvatski suverenisti.

No, to je već njihov jal, koji više govori o njima samima.

No, vratimo se izjavi bivšeg ministra financija i nekad istaknutog SDP-ovca Slavka Linića za Direktno.hr koji u više navrata iznosi netočne i lažne informacije glede Hrvatskih suverenista i našeg pogleda prema Europskoj uniji.

Poštovani gosp. Linić, Hrvatski suverenisti nisu euroskeptici, već eurorealisti. Ne možemo podržavati stvaranje umjetne unitarne države, već se zalažemo za federalnu Europu svih država članica.

Nemojte namjerno brkati kruške i jabuke i obmanjivati javnost o europskim novcima koji dolaze u doba pandemije ili EU sredstvima osiguranim za Pelješki most. Ta sredstva nemaju apsolutne nikakve veze s nacionalnom valutom. Samo da Vas podsjetim da EU sredstva dobivaju i dobivati će i ostale članice EU-a koje nisu, niti imaju u planu uvesti euro kao službenu valutu; od Mađarske, Poljske, Češke pa nadalje.

Svim dušebrižnicima od lijeva na desno poručujemo da će Hrvatski suverenisti zaustaviti nasilno uvođenje eura i zaštititi hrvatsku kunu, ne zato jer smo pokrenuli ovu inicijativu, već zato što to želi hrvatski narod, a narod ne može nitko pobjediti, a kamoli neke političke elite", napisao je Pavliček na Facebooku.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: js/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.