Perišić progovorio o situaciji s Kramom koja ga je naljutila

27.03.2023. 18:22:00

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem pojavio se pred novinarima u Bursi pred utakmicu 2. kola kvalifikacija za Euro 2024. s Turskom.

Perišić je rekao koliko je opterećenje što su odigrali 1:1 s Walesom i otkrio kakva mu se čini Turska.

“Kad nakon onake dobre igre izgubiš dva boda u zadnjoj sekundi nije neki baš osjećaj bio. Bili smo tužni, ali mora se zaboraviti. Nema stvaranja panike, imamo sutrašnju utakmicu i onda još njih šest. Kao što sam rekao, mi smo Hrvatska i to moramo pokazati.”

Kakva su očekivanja od susreta s Turskom?

” Izgubili smo dva boda u prvoj utakmici protiv Walesa, sutra je novi test. Neće biti lako, znamo kakva je atmosfera ovdje, ali ipak smo mi Hrvatska i moramo se tako postaviti od prve minute te ići po tri boda. Oni su odlična ekipa, spoj mladih i iskusnih igrača i kod kuće su uvijek neugodni. Večeras nakon treninga ćemo pogledati video i analizirati ih.”

Perišić se naljutio na Kramarića koji mu protiv Walesa nije dodao loptu u jednoj izglednoj situaciji.

“Nema smisla govoriti što je bilo. Zaboravlja se ono što se dogodilo na terenu. Nema smisla gubiti vrijeme na to. Žao mi je samo što nije naš presing okrunjen golom. Krama je odigrao odlično, zabio gol i namjestio je nekoliko prilika.”

Izvor: sportklub.hr/Foto:Guliver Images

Izvorni autor: Sport Klub

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.