Pjesma za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju naziva „NENORMALNO - HRVATSKA, VOLIMO TE!“

16.06.2024. 17:01:00

EURO 2024, naravno da izaziva emocije i domoljublje među navijačima, pa tako nam se obratio gosp. Krešimir Jakumetović iz Osijeka s jednom navijaćkom pjesmom. Pa prenosimo slijedeće:

VIDEO SPOT NAVIJAČKE PJESME "NENORMALNO - HRVATSKA, VOLIMO TE" kako bih putem ove pjesme dao DODATNU PODRŠKU I VJETAR U LEĐA našim VATRENIMA, IZBORNIKU DALIĆU I CIJELOM STRUČNOM STOŽERU kao i našim VJERNIM NAVIJAČIMA s ciljem podizanja navijačkog duha po kojemu je naš narod posebno poznat jer se NIKADA NE PREDAJE!

 Pjesmu sam spjevao upravo na način da NAS SVE ODMAH OSVOJI SVOJIM ŽAROM I PATRIOTSKIM DUHOM. NEKA SE ZAPALI PLAMEN I NEKA GORI VATRA U NAŠIM SRCIMA DILJEM HRVATSKE, NJEMAČKE I CIJELOGA SVIJETA!

 

I što reći i poručiti čitateljima Vašega Portala osima da:

 ZA HRVATSKU I VATRENE EURO U NJEMAČKOJ TEK SADA POČINJE!!!

ZATO UŽIVAJTE I BUDITE PONOSNI NA NAŠE I HRVATSKI DRES!

HRVATSKA IZNAD SVIH!

 Podaci o pjesmi:

 

Tekst: Krešimir Jakumetović

Glazba: Krešimir Jakumetović

Aranžman: Ivan Jelić (Ivan Del loco - DJ Suvy)

Izvođač: KREŠO X DJ SUVY – NENORMALNO! (HRVATSKA, VOLIMO TE!)

 Ovim putem Vam dostavljam pjesmu sa zamolbom kako bi ista putem objave na Vašem portalu i Vašim društvenim mrežama zaživjela u hrvatskome narodu te među navijačima.

Gospodine Krešimire hvala Vama što ste odabrali naš Portal da ima čast objaviti Vašu navijačku pjesmu!

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.