Policijski službenik PU bjelovarsko-bilogorske pod istragom zbog bludnih radnji nad mlađom ženskom osobom

28.09.2024. 08:09:00

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestila je o sumnji da je njihov policijski službenik počinio bludne radnje na štetu ženske osobe. Policija i Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru provode kriminalističko istraživanje vezano uz navedeni slučaj.

"Osnovano se sumnja da je policijski službenik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske počinio kazneno djelo na štetu ženske osobe, a za koje je propisana kazna zatvora do tri godine", stoji u priopćenju.

Nakon završetka istrage, osumnjičeni će biti predan pritvorskom nadzorniku. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o dugogodišnjem sindikalnom povjereniku te policijske uprave koji je kazneno djelo počinio na štetu 19 godina mlađe ženske osobe. Portal Moj portal doznaje da je žrtva navodno rođena 1989. godine, dok portal Kliker.hr prenosi slične informacije.

Izvor: 7dnevno

Izvor: 7dnevno/Foto: Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.