Poljska policija zaustavila 150 Boysa prije ulaza u Varšavu!

10.08.2021. 17:02:00

Bad Blue Boysi krenuli su u Varšavu, a 70 kilometara prije grada zaustavljena su tri autobusa s oko 150 zagrebačkih navijača. Autobusi su čeških registarskih oznaka jer su Boysi u Poljsku ušli iz Češke

Dinamo od 21 sat igra s Legijom iz Varšave drugu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.

Prva utakmica završila je 1-1, a veća vijest od same utakmice bili su neredi koji su zadesili zagrebački kvart Dubrava. Nekoliko stotina navijača, većim dijelom Dinamovih i manjim poljskih, sukobili su se u tom kvartu.

Puno većih ozljeda i nije bilo, a najveći problem bila je materijalna šteta koja je uzrokovana tim neredima.

Bad Blue Boysi krenuli su u Varšavu, a 70 kilometara prije grada zaustavljena su tri autobusa s oko 150 zagrebačkih navijača. Autobusi su čeških registarskih oznaka jer su Boysi u Poljsku ušli iz Češke.

24sata
Foto: 24sata/Arhiva

Policija ih je zaustavila i razmatra kako dalje postupiti.

Iako se pričalo o mogućim velikim neredima u Varšavi, stanje u glavnom poljskom gradu i dalje je vrlo mirno te izgreda zasad nema. Valjda će tako i ostati...

Izvor: 24sata/ Foto: 24sata/Arhiva

Izvorni autor: Hrvoje Tironi, Ricardo Kulušić / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.