POTRES ODNIO MLADI ŽIVOT, NISU JOJ MOGLI POMOĆI! Golema stijena strovalila se na kuću: Ozlijeđeni i drugi članovi obitelji

23.04.2022. 08:25:00

Sinoć nešto iza 23 sata Bosnu i Hercegovinu pogodio je snažan potres u kojem je 28-godišnja djevojka Elmira S. iz Stoca izgubila život.

Kako javlja Avaz, uslijed snažnog podrhtavanja tla stijena je pala na obiteljsku kuće. Epicentar je bio u istočnohercegovačkoj općini Ljubinje, koja je 19 kilometara istočno od Stoca.

Nakon nesreće, Elmira je prevezena na odjel hitne pomoći u teškom stanju, praktički bez znakova života. Nažalost, reanimacija nije uspjela.

Ispred bolnice u koju su doveli Almiru tijekom noći okupila se shrvana obitelj. U potresu su lakše ozlijeđeni njezini roditelji i sestra, objavili su iz bolnice.

Podsjetimo, Seizmološke službe izvijestile su kako je strahovit potres jačine 6.0 po Richteru pogodio BiH u petak oko 23 sata. Osjetio se u cijeloj regiji. Seizmološka služba RH procijenila je da je potres bio magnitude 6.1, a EMSC je korigirao na 5.7.

Epicentar potresa bio je u istočnohercegovačkoj općini Ljubinje, koja je 19 kilometara istočno od Stoca. Iz tamošnje Policijske uprave su za Hinu rekli da nemaju dojave o ljudskim žrtvama.

“Nemamo dojava o ugroženima ili žrtvama. Na starijim zgradama vjerojatno ima oštećenja, ali je mrak pa je teško i vidjeti. Ima oštećenih automobila”, rekao je službenik u policijskoj upravi Ljubinje.

Načelnik Općine Ljubinje Stevo Drapić rekao je da je pričinjena materijalna šteta na stambenim objektima i općinskim zgradama te da službe Civilne zaštite provjeravaju stanje na terenu.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Facebook

Izvorni autor: N.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.