PREDSJEDNIK S KARAKTEROM NEMILOSRDNO UBADA: Izvrijeđao Jandrokovića i ustvrdio: Nije se tako obraćalo ženama od vremena spominjanja madraca!

08.04.2021. 12:10:00

Predsjednik Zoran Milanović ponovno se oglasio na Facebooku.

Komentirao je jučerašnji aktualni sat u Saboru na kojem se predsjednik Sabora Gordan Jandroković sukobio sa mnogima iz redova oporbe.

“Vjerni sluga svih šefova „organizacije“ – kako je sam nazvao HDZ – Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku zastupnicu Sandru Benčić da se „pogleda u ogledalo“ i „otkrije skrivene talente“. Izvan svakog konteksta, ispod svake granice pristojnosti, i to s mjesta predsjedavajućeg Hrvatskog sabora”, počinje Milanović.

Dodaje, od organizacije smo u Saboru čuli “panj”, “smeće”, “pogledajte se u ogledalo”… što je sljedeće?, pita se.

“Nije se tako obraćalo ženama u Hrvatskom saboru od vremena spominjanja madraca, a s predsjedničkog stolca nije se govorilo nikada. Prošla su 24 sata od njegove retoričke bravure kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima, ali nismo čuli ni glasa od uvijek budnih zaštitarskih sljedbi i borkinja za ženska prava. Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla – i retorički i politički – prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao, neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita – što vi (ne)radite? Ili valjda po narudžbi „organizacije“”, piše Milanović.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Robert Anic/PIXSELL

Izvorni autor: Mia Peretić

Autor: