Prevrnuo se još jedan autobus u Lici

26.02.2023. 15:11:00

OPASNOST NA CESTI

U Lici se prevrnuo još jedan autobus. Policija upozorava da je potreban krajnji oprez s obzirom na teške uvjete na cestama.

U realtivno kratkom vremenskom razdoblju u Lici su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su sudjelovali autobusi.

U prevrtanju albanskog autobusa na A1 kod čvora Brinja u noći sa subote na nedjelju poginula je jedna osoba, a još jedna je u kritičnom stanju pa iz policije pozivaju vozače na oprez, između ostalog, i zbog teških uvjeta na cestama s obzirom na snijeg.

Druga prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 13 sati na D1 kod Korenice kad se prevrnuo autobus gospićkih registracijskih oznaka, piše Dnevnik.hr.

Srećom, u ovom je slučaju u pitanju samo materijalna šteta. Nije bilo putnika i nitko nije ozlijeđen, kazali su za DNEVNIK.hr iz ličko-senjske policije.

Iako se snijeg čisti, u zimskim uvjetima na cesti potreban je krajnji oprez i strpljivost vozača, upozorili su još ranije iz policije.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:Ilustracija/autobus

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.