PROFESIONALNE PROPALICE !!!

23.03.2021. 12:05:00

Mnogi "naši" političari na svom profesionalnom polju nisu se ostvarili pa su se u politiku uključili kako bi nama pamet solili i kako bi nam mu*a pod bubrege prodavali !!!
Tako ljigavi i smušeni koji neznaju ni dvije suvisle rečenice izgovoriti glume face od formata a osnovnu kulturu ponašanja nemaju a koja se u svom domu odrastanja uči i prenosi !!!
A oni koji su govorljivi i samoriječiti nisu ništa bolji od gore navedenih samo se manirima "gospode" služe uz govor stranih jezika pa misle kako su najpametniji !!!
Ali, badava im strani jezici kojima se služe kad ne razumiju jezik svog naroda kojem nažalost i sami pripadaju !!!
Pa tako, vojnici partije na političkoj sceni ponašaju se ko majmuni jer, majmun što vidi to oponaša i ruga se onome tko ga hrani !!!
Ti isti vojnici partije svojom glavom ne razmišljaju već ko' papagaji ponavljaju riječi svog vođe i sve uvijeno i u rukavicama govore !!!
Još, kao takvi, do Neba su umišljeni i uvjereni kako su pametni i kako mi njihovim lažima vjerujrmo a jadni su, da jadniji ne mogu biti !!!
Obzirom da vojnici partije svoju zadaću cinkaroša imaju a koji po fejsu prate što mi objavljujemo pa čitajući naše komentare protiv novog Zakona o hrvatskim braniteljima brže bolje ploču mijenjaju !!!
I pravdaju se; kako agresori nikakva prava po tom Zakonu ne mogu ostvariti što lažu !!!
Tim profesionalnim propalicama bilo je bitno Registar hrvatskih branitelja javno objaviti i na svojim stranicama ga držati toliko dugo dok Beograd nije sve prekopirao pa se naši branitelji na njihovim tjeralicama nalaze !!!
Ali, nisu bili u stanju i Registar agresora sastaviti i njega javno objaviti već se četničke pobjeguše iz Hrvatske slobodno po ovoj zemlji šetaju i slobodno u našu zemlju ulaze i izlaze i njih nitko ne dira dapaće !!!
Još ih te profesionalne propalice zbog počinjenih ratnih zločina od progona štite kao i ove koji i dalje u zemlji žive ali, oni su povlaštena kasta koja i dalje sve nas provocira !!!
Još su ih za nagradu po svim državnim i javnim ustanovama zapislili što je nedopustivo !!!
Pa tako abolirani i povlašteni po svim hrvatskim sudovima, fakultetima, školama i da ne nabrajam rade pa čak i na vojnom učilištu takvi našu hrvatsku vojsku obučavaju samo se pitam u čemu ???
S toga, tim profesionalnim propalicama ovako ću reći; i nas su naše majke rodile kao što su vas vaše samo, ogromna je razlika u odgoju kojeg vi za razliku od nas nemate !!!
Vas u vašim domovima roditelji nisu učili što znači domoljub biti i kako se svoj narod i svoja Domovina ljubi !!!
Jer, da ste u tom duhu odgajani tada bi u obranu svog naroda i svoje DOMOVINE stali i sigurno vam nebi padalo napamet u Vladi i Saboru dotične za partnere imati niti bi nam iz Hrvatskog Sabora ekavica diljem zemlje odzvanjala !!!
Profesionalne propalice i muljatori opasnom rabotom se služe a ove silne izdaje kako hrvatskog naroda tako i nacionalnih interesa neće dobro završiti !!!
Samo se bojim, ako se ovo političko ZLO koje zemljom vlada i sve više maha uzima pod hitno ne zaustavi kako bi se opet nedužna hrvatska krv uskoro mogla proliti !!!
S toga, dragi moji hrvatski domoljubi prestanimo se dijeliti već glave, pamet i snagu udružimo i ovo ZLO koje nam zemljom vlada zajedničkim snagama zaustavimo kako niti jedna majka nikada više svoje sinove nebi oplakivala!!!
I za kraj, ne dozvolimo da nam se 1941. i 1991. i u ovoj 2021. godini ponove jer sve u tom smjeru ide zbog izdajničke politike kojima ni ovaj narod ni ova Država ništa ne znače osim, što svi oni dobro i lagodno na našoj grbači žive !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.