Sačić reagirao: Protuhrvatski zlotvori me nepravedno i nevinog izbacili iz Sabornice!

17.01.2023. 17:03:00

Saborski zastupnik Suverenista Željko Sačić reagirao je na društvenim mrežama nakon što je izbačen iz sabornice

"Evo..upravo me protuhrvatski zlotvori, nepravedno i nevinog izbacili iz sabornice Hrvatskog sabora i prekršili Ustav i saborski Poslovnik! Sramota, ali, neću šutjeti! Nećete me u borbi za bolju Hrvatsku - ušutkati!", objavio je Sačić uz fotografije domjenka Srpskog narodnog vijeća i vukovarskog groblja. 

Podsjetimo, premijeru Andreju Plenkoviću koji je spustio oporbi za glasanje protiv obuke ukrajinskih vojnika javio se i zastupnik Sačić, kazavši da je "Plenković grubo zlouporabio Ustav onemogućavajući i klevećući saborske zastupnike da obavljaju svoj posao u skladu sa svojom savješću, da glasaju kako oni žele, a on im to želi onemogućiti gurajući Hrvatsku u rat s velikoruskim, agresivnim neprijateljem, a da nije osigurao elementarnu sigurnost". 

Nakon poduljeg ispada Sačić je dobio ukupno tri opomene i zabranu govora.

Kasnije je u raspravi HDZ-ov Ante Deur za Sačića rekao da je "general bivši milicajac".

"Sram te može biti", odgovorio mu je Sačić. 

Jandroković je zamolio Sačića da napusti sabornicu, a Deuru je dao opomenu. On je zatražio da ga iznesu kao Ivana Pernara, no u miru je napustio sabornicu. 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: js/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.