Šeler se obratio svima koji bi u rat u Ukrajinu: Potpišete li ugovor, nećete moći skočiti doma ni ako vam netko umre

18.03.2022. 20:02:00

Denis Šeler, Zagrepčanin i nekadašnji vođa BBB-a, koji je šest godina bio pripadnik pukovnije Azov, obratio se onima koji bi došli u Ukrajinu i pomogli joj u borbi protiv ruske invazije.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dakle, još jednom svim vrućim glavama:

Tzv. internacionalna bojna, potpisuje se ugovor na neodređeno vrijeme, pri čemu je za vrijeme trajanja ugovora nemoguće napustiti Ukrajinu, s obzirom da potpisom ugovora pristajete na status vojnog obveznika kojima je (18 do 60 godina starosti) zabranjen izlazak iz zemlje.

Potpisali ste ugovor i nećete moći ‘skočiti’ doma kako biste riješili obveze (kredit, bolest, najam, smrtni slučaj u obitelji i bilo kakve druge probleme).

Plaća vam sigurno neće biti dovoljna za plaćanje kredita ili najma stanova (ako ste u najmu), i iako se ne objavljuje službeno niti je još itko dobio plaću, ona neće biti veća od 300 eura”, stoji u objavi.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto: snimka zaslona

Izvorni autor: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.