ŠIBENIK: Na biračka mjesta izašli kandidati za gradonačelnika Hrvoje Zekanović i Tonči Restović

16.05.2021. 11:01:00

Diljem Hrvatske održavaju se lokalni izbori, U Šibeniku su otvorena biračka mjesta točno u 7 sati ujutro te se bira gradska i županijska vlast.

Tako je na birališta među prvima stigao SDP-ov kandidat za gradonačelnika ovog grada Tonči Restović te je svoju građansku dužnost obavio i njegov protukandidat, predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović.

Što se tiče Bjelovara, njihova Kandidatkinja za gradonačelnicu Danijela Hajdinjak Prihić također je već glasala na izborima, a treba i napomenuti kako su otvorena su i sva biračka mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Članica Državnog izbornog povjerenstva (DIP) Ivana Belec je rekla kako je u toj županiji otvoreno i 25 biračkih mjesta pod šatorima.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Pixsell

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.