Skandal – U Bužimu paravojno orgijanje uz islamističke povike

12.01.2022. 13:15:00

Tekbiranje je odjekivalo jučer u Bužimu, mjestu u kojem je nedavno izbio skandal zbog postavljanja čestitke za katolički Božić. Inače, ovih dana je otvoren i natječaj za nove članove “Zelenih beretki”, bošnjačke vojne organizacije.

Naime, na Facebook stranici “Nanićevi Bužimljani” jučer je objavljen niz video zapisa na kojima se vide desetci muškaraca i mladića odjevenih u vojne uniforme, neki čak i s fantomkama na glava, žena odjevenih u tradicionalnu islamsku odjeću te brojne zastave kako ratnog bošnjačkog entiteta Republika BiH kao bošnjačke vojske Armije RBiH, piše Dnevnik.ba.

Na snimcima se vidi kako osobe u vojnim uniformama paradiraju i svako malo uzvikuju islamističke povike “Tekbir” i “Allahu Ekber” uz brojne druge povike karakteristične za džihadiste.

Zabrinjavajuće je, pak, pored toga što je manifestacija odisala džihadizmom, i to što su u ove svrhe korištena i djeca koja su bila odjevena u vojne uniforme.

Cijela je manifestacija održana povodom obilježavanja obljetnice vojne akcije Munja 93 koju je bošnjačka ARBiH vodila protiv vojske RS.

Ovaj događaj dodatno dolazi do izražaja u kontekstu svakodnevnih prijetnji ratom koje bošnjačka politika upućuje srpskom i hrvatskom narodu u BiH i ovo je jedan u nizu događaja koji pokazuju i dokazuju koja je politička zajednica u BiH militantna i spremna na nova krvoprolića.

Inače, u Bužimu je nedavno izbio skandal zbog čestitke čelnika USK za katolički Božić. Politike koje su organizirale ovaj događaj najglasnije zagovaraju “građansku BiH”, odnosno sudionici ovog događaja glasuju za politike koje propagiraju “građansku BiH”. Kako bi ona izgledala, imate priliku vidjeti u priloženim video zapisima, prenosi HMS

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot/fb

Izvorni autor: Kamenjar.com/Dnevnik.ba

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.