Škoro je za vrijeme sučeljavanja gostovao u Bujici: Glas za SDP je glas za povratak Tita, a glas za HDZ je nastavak vladavine sa 'žetončićima'

03.07.2020. 21:24:00

Dok  na Novoj TV traje predizborno sučeljavanje između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i čelnika Restart koalicije Davora Bernardića, prvi čovjek Domovinskog pokreta Miroslav Škoro gostovao je u emisiji 'Bujica' Velimira Bujanca na televiziji Z1. 

U ovim tenucima kada većina Hrvata gleda Bujicu, manjina gleda sučeljavanje Plenkovića i Bernardića na jednoj televiziji, zašto i vi niste tamo, upitao je Bujanec Škoru. 

"Činjenica je da sam se nakon prvih bačenih 'loptica' kako Škoro izbjegava sučeljavanja istima htio odazvati, ali me nisu pozvali; jedino su me na HRT-u zvali, ali oni su poslali zamjene, pa sam ih poslao i ja", rekao je Škoro.  

Komentirajući sučeljavanje Bernardića i Plenkovića, Škoro je rekao kako Plenković ima u sebi ljevičarskog. "Dok sam ja pisao diplomski o kiselinama on je pisao o Kardelju i Titu. Izgledali su mi kao dva birokrata i štrebera, to je bila jedna otužna predstava. Volio bih da je bilo prigode da zajedno sjednemo i progovorimo o temama bitnih za našu budućnost, ali nije bilo prilike", rekao je Škoro.   

Komentirajući kampanju u kojoj ga se pokušava diskreditirati, pa i njegovu suprugu, Škoro je rekao da se to radi šlampavo i loše te se prihvaćaju i koriste čak i falscifikati srpske obavještajne službe.. 

Osvrnuvši se na članak u jednom tjedniku u kojem piše kako je sin od Ivice Račana htio osnovati tvrtku s Gordanom Jandrokovićem da ga Plenković nije 'uskrsnuo', Škoro je rekao kako i to potvrđuje tu priču o 'dubokoj državi', jer "ti ljudi nemaju stranku, njima je glavni cilj ostati na vlasti".  

"Glas za SDP je glas za povratak Tita u javni prostor, a glas za HDZ je nastavak vladavine sa žetončićima i trgovačka koalicija s Miloradom Pupovcem", poručio je Škoro. 

U emisiji je pušten i video u kojem  Stjepan Tuđman, utemeljitelj HDZ-a i sina prvog hrvatskog predsjednika izjavljuje kako podržava Domovinski pokret i Miroslava Škoru. "HDZ doživljavam kao da mi je netko nešto ukrao. Plenković ga je eutanizirao i odveo u lijevo krilo partije", rekao je između ostalog Tuđman. 

Izvor: dd/Direktno.hr/Foto:screenshot/Z1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.