Šokantne scene na Euru: Eriksen pao na terenu, liječnici ga oživljavali, a potom odnijeli. Utakmica prekinuta

12.06.2021. 19:13:00

Na utakmici Danske i Finske na Euru 2020. kapetan Danaca Christian Eriksen pao ja na teren i ostao nepomično ležati.

Liječnici ga oživljavaju i pokušavaju mu spasiti život. Navijači i igrači na terenu su plakali, a djevojka zvijezde Intera odmah je sišla s tribine na teren. 

 

Veznjak Danske na nosilima je napustio teren nakon 10-ak minuta. Prema fotografijama se vidi da mu se vratila svijest, ali još nema službenih informacija oko njegovog stanja.

Christian Eriksen protiv Finske
Christian Eriksen protiv Finske (Foto: AFP)

 

Utakmica je prekinuta, obavijestila je UEFA.

 

Dok s nestrpljenjem čekamo nove vijesti iz Kopenhagena rezimirat ćemo nesretne događaje s kraja poluvremena.  U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u vezni igrač danske reprezentacije Christian Eriksen (29) srušio se na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.

Suigrač hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića iz Intera srušio se sam od sebe. 

Eriksen je pao u nesvijest, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem. Danski i finski reprezentativi i gledatelji na stadionu su ostali u šoku. Igrači su stvorili štit kako kamere ne bi snimile što se događa, no vidjelo se kako ga liječnici oživljavaju.

Eriksen je na nosilima potom iznesen s terena, a utakmica je prekinuta.

 Sada je došla i službena potvrda onoga što smo ranije pisali, da je prekinuta utakmica. Hoće li i kada biti nastavka, zasad nije poznato.

image
Liječnici odnose Christiana Eriksena s travnjaka u Kopenhagenu
 JONATHAN NACKSTRAND Afp

image
Navijači u šoku zbog Eriksena
 JONATHAN NACKSTRAND Afp

image
Navijači u šoku zbog Eriksena
 JONATHAN NACKSTRAND Afp

Igrač milanskog Intera srušio se sam od sebe, liječnici su odmah jurnuli prema njemu, krenuli s oživljavanjem, a danski reprezentativci su stvorili štit kako kamere ne bi snimile što se događa.

Nakon nekoliko minuta Eriksen je iznesen na nosilima, a trenutno je u bolnici.

UEFA je objavila kako se utakmica nastavlja.

Izvor: gol.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: gol.hr/Foto:WOLFGANG RATTAY Afp

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.