Šokantne scene: Sa stabla u Dubravi vise četiri vješala

03.05.2021. 18:12:00

Policajci su se uputili na mjesto događaja gdje će se napraviti sve potrebne radnje i utvrditi sve okolnosti događaja, rekli su nam iz policije. Nije poznato koliko su dugo na stablu konopi koji izgledaju kao vješala

Na stablu u zagrebačkoj Dubravi netko je postavio četiri konopa koja izgledaju kao omče za vješanje, a šokantni prizor netko je podijelio i na Facebook stranici Dubrava.hr. 

Fotografiju je netko objavio uz komentar 'plac Dubrava, izbori se bliže'.

Plac Dubrava Izbori se bliže...

Objavljuje dubrava.hrPonedjeljak, 3. svibnja 2021.

Nije poznato koliko su se dugo konopi nalazili na stablu, a u sve se uključila i zagrebačka policija.

- Dobili smo saznanja te su se policajci uputili na mjesto događaja gdje će se napraviti sve potrebne radnje i utvrditi sve okolnosti događaja - rekli su nam iz zagrebačke policije.

24sata
Vatrogasci su u međuvremenu uklonili konope sa stabla | Foto: Emirat Asipi/24sata

- Ja sam ovdje od ranog jutra, ništa nisam vidio dok nisam pročitao na vašem portalu. Ovo je užas, tko god je to napravio je budala. Nas ovdje na placu ima raznih narodnosti, ali zašto bismo se mrzili - rekao nam je ogorčeni prodavač na placu u Dubravi. 

- Došla je policija, bila je ovdje skoro dva sata. Došli su i vatrogasci koji su sve skinuli i otišli su - dodao je sugovornik.

Izvor: 24sata/ Foto: Dubrava.hr/Facebook

Izvorni autor: Ivan Hruškovec, Emirat Asipi/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.