'ŠTO MOGU BOGOVI, NE MOGU VOLOVI'

30.04.2020. 19:30:00

Miroslav Škoro, osnivač Domovinskog pokreta oglasio se na svojoj Facebook stranici povodom obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak.

Škoro je relovtiran time što mu nije odobrenqa propusnica za odlazak na službeno obilježavanje u Okučane, a njegov status ispod prenosimo u cijelosti.

'ŠTO MOGU BOGOVI, NE MOGU VOLOVI

Punih je 25 godina prošlo od Vojno-redarstvene operacije Bljesak i 29 godina od tragedije u Borovu selu. Na službeno obilježavanje u Okučane ići će državni vrh, predvođen predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, no predstavnici stranaka koje nisu na vlasti ne mogu učiniti isto. Zahvaljujući vladavini "stožerokracije", Domovinski pokret ne može ishoditi e-propusnice za svoje osnivače i članove. Vodstvo Domovinskog pokreta ne može niti u Okučane niti u Borovo selo. Stoga će izaslanstvo Domovinskog pokreta, u kojemu su Stipo Mlinarić Ćipe, kao član Domovinskog odbora, i Miroslav Škoro, kao predsjednik, vijenac braniteljima poginulima u Bljesku i u Borovu Selu položiti u Zagrebu, kod Spomenika ''Glas hrvatske žrtve - Zid boli'' na groblju Mirogoj. Obići ćemo i grob heroja Domovinskog rata Rudolfa Perešina.

Domovinski pokret drži kako je, uz plebiscitarnu volju hrvatskoga naroda, u ishodištu suverene države i slobode Domovinski rat, iako postoje silnice koje pokušavaju relativizacijom izvršiti reviziju povijesti, ali u tome neće uspjeti.

Neka je vječna slava i hvala hrvatskim vitezovima', napisao je Škoro na Facebooku, uz screenshot na kojem se vidi da mu e-propusnica za Domovinski pokret nije izdana.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:screenshot

Izvorni autor: Jutarnji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.