STROJ NIJE ČOVJEK I NE MOŽE PREPOZNATI MATERIJU PISANJA!

27.05.2024. 10:26:00

Upozoravam da je ovaj članak kao neki probni test. Naime, o ćemu se radi. Svakodnevno na društvenoj nam poznatoj mreži dobivam opomene radi kršenja standarda. Kad bi prikazao samo neke, rekli bi ovi nisu normalni. Pokušati ću staviti neke od njih.

LINKOVI: https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/hrvatska-porucnica-biciklom-stigla-na-hodocasce-ovih-1700-kilometara-posveceno-je-braniteljima,

https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/gvardiol-izveo-nevjerojatnu-akciju-i-zabio-fantastican-gol-gradani-su-ponovno-prvi,

https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/opaka-porucnica-iz-kutine-postigla-nemoguce-i-otac-i-majka-su-joj-bili-hrvatski-branitelji,

još puno toga vezano uz korobologiju Domovinskog rata, a čak i vremenske prognoze. 

Naravno da ulažem žalbe, neke su prihvaćene, a recimo o Jošku Gvardiolu, nije stoji opaska: 

Što se dogodilo
Naša je tehnologija pokazala da objava izgleda kao druge koje krše naše Standarde zajednice po pitanju .
Ne dopuštamo ljudima na Facebooku da dijele sadržaj koji prikazuje eksplicitno nasilje.
Ne znam, ja nigdje ne vidim nasilje ili uznemirujuće vijesti ako poručnica HV-a, biciklom prevali 1 700 km, od Rakitja do Lourdsa. No, na slici se vidi jedan biciklista kako drži dva prsta u zraku. Pa gdje je sloboda medija?
OVO NAMJERNO POSTAVLJAM DA VIDIMO KAKO ĆE REAGIRATI STROJ!

“Fotografije djece u srpskoj narodnoj  nošnji sa sajkačama i šubarama i sa tri podignuta prsta. Vidite Novaka Đokovića kako drži tri prsta kada pobjeđuje srpska košarkaška reprezentacija. Što znače tri prsta? Bog Otac, Bog Sin, Bog Duh Sveti i mi smo tako kršteni. Vrijeđa li to nekoga? Da li nekoga vrijeđa zastava RS za koju se zna šta predstavlja i od kada postoji. Može se postaviti i pitanje šta znači zastava BiH, nametnuta zastava koju je neko predložio”, rekao je Grujičić.

Na pitanje što je ona simbolizirala u prošlosti, odnosno da li su u Srebrenici pod četničkom ikonografijom počinjeni strašni zločini i genocid, Grujičić je opet odgovorio kontrapitanjem.

“Da li Bošnjaci dižu dva prsta pri pozdravu? Da. Što znače dva prsta? To uglavnom rade Bošnjaci i može se različito tumačiti. Četnici su bili antifašisti i vi to dobro znate. Odlikovali su ih i Amerikanci i Britanci i mnoge druge vojske i zemlje. Oni nisu fašisti kao što je on tamo izjavio ”, pita Grujičić.

Mustafić je poručio Grujičiću da je to njegov stav.

“Svatko ima svoju percepciju”, odgovorio je načelnik Grujičić.

“Četnike ne doživljavam kao nekoga tko je samo klao i ubijao. U svakoj vojsci bilo je pojedinaca koji su činili zločine”, kazao je.

Meni jedno upozorenje više ili manje, ali da vidimo kako će reagirati na ovo:

Nemojte odmah ispaliti na prvu, ovo je jedno od istraživanja ili ono tipa po naški: Sokol ga nije volio ili sam ja žrtva nečijeg terora. 

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: PDN - arhiva/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.